Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.8
-
Dairy Free
Tuńczyk w sosie pomidorowym, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Oliwa z oliwek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 293 kJ/309 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 32,0 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 30,8 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.