Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami, mozzarellą i natką pietruszki

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Cebula czerwona, Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Czosnek, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
447 kJ/107 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 12,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: