Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
-
Less Carb
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami, mozzarellą i natką pietruszki
Natka pietruszki, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Oliwa z oliwek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 447 kJ/107 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 3,7 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.