Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
-
Less Carb
Tuńczyk w sosie pomidorowym z mozzarellą i kaparami, makaron bezlgutenowy
Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Oliwa z oliwek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Czosnek, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 811 kJ/194 kcal |
Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 20,1 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 14,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.