Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Vegan
Turecka sałatka z kuskusem perłowym, świeżymi ziołami, pomidorami, orzechami laskowymi i granatem
Granat, Mięta, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Oliwa z oliwek, ORZECHY LASKOWE, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, kuskus perłowy (zawiera GLUTEN), Natka pietruszki, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 629 kJ/150 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 20,4 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 4,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.