Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kofty z miętą i pietruszką, sos jogurtowy ze szczypiorkiem, frytki z batatów
Roszponka, Szczypiorek, Mięta, Czosnek, Wołowina, Wieprzowina, Kmin rzymski, Chili, Cebula biała, Oliwa z oliwek, Batat, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Czosnek, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 814 kJ/194 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 11,6 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 15,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.