Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Less Gluten
-
Less Carb
Twarożek buraczkowy z fetą i słonecznikiem, pesto pietruszkowe, ogórek
Szczaw krwisty, Ogórek zielony, Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), SER twarogowy półtłusty, Burak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 832 kJ/438 kcal |
Tłuszcz: 31,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g |
Węglowodany: 20,1 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 21,9 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.