Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Twarożek kozi z pieczywem razowym i warzywami
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, ORZECHY WŁOSKIE, Rzodkiewka, Czosnek, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), SER twarogowy półtłusty, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 862 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 30,6 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.