Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
Twarożek orzechowo-waniliowy, chleb żytni, świeże owoce
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), jabłko, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, ORZECHY LASKOWE, ORZESZKI ZIEMNE, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty, Winogrona zielone
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 660 kJ/397 kcal |
Tłuszcz: 12,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 54,9 g w tym cukry: 14,0 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 15,1 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.