Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
Twarożek paprykowy ze szczypiorkiem i słonecznikiem, chleb razowy, ogórek, mini kukurydza
Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka czerwona, Papryka słodka, Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 265 kJ/302 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 38,5 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 20,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.