Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
Twarożek po grecku, chleb razowy, świeże warzywa
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Dynia pestki, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Roszponka, JOGURT naturalny 2% tł., Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Oregano, Pieprz czarny, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), SER twarogowy półtłusty, Sól, Tymianek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 093 kJ/261 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 33,6 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 14,8 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.