Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14 Star

Twarożek po grecku, chleb razowy, świeże warzywa

SER twarogowy półtłusty, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), JOGURT naturalny 2% tł., Dynia pestki, Roszponka, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Oregano, Pieprz czarny, Sól, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 093 kJ/261 kcal
Tłuszcz: 8,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 33,6 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 14,8 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: