Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Twarożek tzatziki, chleb razowy, papryka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Dynia pestki, Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), SER twarogowy półtłusty, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Koperek, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 118 kJ/267 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 34,3 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.