Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Less Gluten
-
Less Carb
Twarożek z fetą i papryką, sałatka z pomidorami i oliwkami, sos winegret
Roszponka, Ogórek zielony, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Pomidor malinowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka czerwona, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), SER twarogowy chudy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 965 kJ/231 kcal |
Tłuszcz: 15,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 8,5 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 17,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.