Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
Twarożek z fetą i suszonymi pomidorami, chleb razowy, pomidorki
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pomidorki daktylowe, Rukola, JOGURT naturalny 2% tł., Oregano, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), SER twarogowy półtłusty, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 802 kJ/431 kcal |
Tłuszcz: 34,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,2 g |
Węglowodany: 42,0 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 14,7 g |
Sól: 3,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.