Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
XXX_Twarożek z ricottą, burakiem i rzodkiewką, chleb ze słonecznikiem, arbuz
Mizuna, Kiełki rzodkiewki, Arbuz, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Ser ricotta (Serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), SER twarogowy półtłusty, Burak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Rzodkiewka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 461 kJ/349 kcal |
Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 40,2 g w tym cukry: 11,2 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.