Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
-
Less Carb
Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, jajko; pomidor, ogórek
Dynia pestki, JAJA kurze, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Roszponka, Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Rzodkiewka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 498 kJ/358 kcal |
Tłuszcz: 21,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g |
Węglowodany: 12,0 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 28,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.