Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
Twarożek z rzodkiewką, szczypiorkiem i orzechami, chleb razowy, pikle
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), JOGURT naturalny 2% tł., ORZECHY LASKOWE, SER twarogowy półtłusty, Rzodkiewka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 345 kJ/322 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 46,2 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 16,5 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.