Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Twarożek z rzodkiewką, szczypiorkiem i ziarnami, chleb żytni razowy; pomidor, ogórek
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Dynia pestki, Nasiona słonecznika, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Rzodkiewka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 992 kJ/476 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 60,1 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 25,0 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.