Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
Twarożek z suszonymi pomidorami, chleb razowy, świeże warzywa
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Dynia pestki, Marchew, Ogórek zielony, Rukola, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy półtłusty, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 873 kJ/448 kcal |
Tłuszcz: 21,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 57,7 g w tym cukry: 8,9 g |
Błonnik: 8,1 g |
Białko: 24,6 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.