Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
Twarożek ze szczypiorkiem i pestkami dyni, chleb razowy; ogórek, rzodkiewka
Rzodkiewka, Kiełki rzodkiewki, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Dynia pestki, Ogórek zielony, Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 423 kJ/579 kcal |
Tłuszcz: 20,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g |
Węglowodany: 64,1 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 35,1 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.