Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Less Gluten
-
Less Carb
Twarożek ziołowy, pasta z pestek dyni i suszonych pomidorów, świeże warzywa
Kiełki rzodkiewki, Sól, Koperek, SER twarogowy półtłusty, Pieprz czarny, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Dynia pestki, Olej rzepakowy, Marchew, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 723 kJ/651 kcal |
Tłuszcz: 70,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,9 g |
Węglowodany: 27,8 g w tym cukry: 13,1 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 30,1 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.