Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Less Gluten
-
Less Carb
Twarożek ziołowy z ziarnami, jajko; rzodkiewka, ogórek
Rzodkiewka, Dynia pestki, JAJA kurze, Ogórek zielony, Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Koperek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 008 kJ/241 kcal |
Tłuszcz: 13,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 10,6 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 20,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.