Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
Tymiankowe pulpety z kurczaka w sosie pomidorowym, ryż basmati z kurkumą
Natka pietruszki, Kurkuma, Ryż basmati, Sól, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), JAJA kurze, Kurczak (pierś), Tymianek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 639 kJ/392 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 41,9 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 38,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.