Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Udka kurczaka marynowane w sosie śliwkowym, mix kasz, piklowane pieczarki
Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Powidła śliwkowe, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Kasza gryczana niepalona, Kasza gryczana palona, Kasza jaglana, Natka pietruszki karbowana, Pieczarki marynowane (pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, marchew, mieszanka przypraw (zawiera GORCZYCĘ)), Kurczak udko
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 865 kJ/924 kcal |
Tłuszcz: 36,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 81,5 g w tym cukry: 28,7 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 66,0 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.