Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star

Udko kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką, mix kasz, buraczki

Kurczak udko, Burak, Pieczarki, Kasza jaglana, Kasza gryczana palona, Jabłko, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Cebula biała, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Por, Sól, Sok z cytryny, Cukier, Natka pietruszki, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 678 kJ/401 kcal
Tłuszcz: 17,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 37,4 g
w tym cukry: 7,5 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 25,3 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: