Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
Udko kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką, mix kasz, buraczki
Burak, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Por, Pieczarki, Natka pietruszki, Czosnek, Papryka czerwona, Kurczak udko, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Kasza jaglana, Cukier, Kasza gryczana palona, Cebula biała, Sól, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Jabłko, Kurczak udko
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 678 kJ/401 kcal |
Tłuszcz: 17,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 37,4 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 25,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.