Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Udko kurczaka faszerowane ryżem basmati i pieczarkami, sos pomidorowy, pikle z ogórków
Natka pietruszki karbowana, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny, Miód pszczeli, Ryż basmati, Pieczarki, Natka pietruszki, Sól, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Kurczak udko
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 508 kJ/121 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 11,8 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 8,1 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.