Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Udko kurczaka pieczone w miodzie, komosa ryżowa, sałatka z arbuzem i roszponką, sos miętowo-limonkowy
Roszponka, Arbuz, Komosa ryżowa mix, Sól, Mięta, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Kurczak udko, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 496 kJ/836 kcal |
Tłuszcz: 37,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 76,3 g w tym cukry: 31,1 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 46,6 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.