Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Udko kurczaka pieczone w miodzie, komosa ryżowa, sałatka ze szpinakiem i truskawkami, sos winegret z makiem
Szpinak baby, Komosa ryżowa czarna, Sól, Mak niebieski, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Truskawki, Kurczak udko, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 939 kJ/702 kcal |
Tłuszcz: 33,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 62,0 g w tym cukry: 24,0 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 38,8 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.