Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Udko kurczaka w pikantnym sosie klonowym, ryż jaśminowy, surówka z białej rzodkwi
SEZAM czarny, Czosnek, Czosnek, Sok z limonki, Ocet ryżowy (woda, ryż), Marchew, Jabłko, Cukier, Chili, Biała rzodkiew, Ryż jaśminowy, Limonka, Olej rzepakowy, Imbir, Cebula biała, Syrop klonowy, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sok pomarańczowy, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Kurczak udko
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 859 kJ/444 kcal |
Tłuszcz: 18,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 38,3 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 30,4 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- seler
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.