Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Udko kurczaka w sosie BBQ, ryż brązowy, fasolka szparagowa*

SEZAM czarny, Papryka wędzona, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Kurczak udko, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Fasolka szparagowa zielona, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Gałka muszkatołowa, Ryż brązowy, Natka pietruszki, Sól, Papryka słodka

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 372 kJ/328 kcal
Tłuszcz: 14,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 26,4 g
w tym cukry: 9,5 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 24,4 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • seler
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: