Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Dairy Free
  • Less Carb

Udko kurczaka w sosie BBQ, ryż brązowy, fasolka szparagowa*

Kurczak udko, Fasolka szparagowa zielona, Ryż brązowy, Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Woda, Koncentrat pomidorowy 30%, Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Natka pietruszki, SEZAM czarny, Sól, Czosnek, Mąka ziemniaczana, Pieprz czarny, Imbir, Gałka muszkatołowa, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Papryka wędzona

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 372 kJ/328 kcal
Tłuszcz: 14,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 26,4 g
w tym cukry: 9,5 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 24,4 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • seler
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: