Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Udko kurczaka w sosie BBQ, ryż brązowy, fasolka szparagowa*
SEZAM czarny, Papryka wędzona, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Kurczak udko, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Fasolka szparagowa zielona, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Gałka muszkatołowa, Ryż brązowy, Natka pietruszki, Sól, Papryka słodka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 372 kJ/328 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 26,4 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 24,4 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.