Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
NTFY_Udko kurczaka w sosie hoisin, ryż jaśminowy, fasolka szparagowa
Fasolka szparagowa zielona, Sól, Kolendra, Imbir różowy marynowany, Miód pszczeli, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Ryż jaśminowy, Kurczak udko
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 4 063 kJ/971 kcal |
Tłuszcz: 42,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 81,4 g w tym cukry: 25,2 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 71,5 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.