Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
-
Less Gluten
-
Less Carb
NTFY_Udko kurczaka w sosie hoisin, ryż jaśminowy, mizeria
Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Pieprz czarny, Ryż jaśminowy, Ogórek zielony, Mąka ziemniaczana, Sól, Czosnek, Miód pszczeli, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kurczak udko
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 959 kJ/468 kcal |
Tłuszcz: 19,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 46,2 g w tym cukry: 13,0 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 27,7 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.