Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

NTFY_Udko kurczaka w sosie hoisin, ryż jaśminowy, mizeria

Kurczak udko, Ogórek zielony, Ryż jaśminowy, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Miód pszczeli, Woda, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Czosnek, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Imbir różowy marynowany, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 959 kJ/468 kcal
Tłuszcz: 19,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
Węglowodany: 46,2 g
w tym cukry: 13,0 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 27,7 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • mleko
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: