Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Udko kurczaka w sosie teriyaki, ryż basmati, surówka z czerwonej kapusty
Kiełki rzodkiewki, Ryż basmati, Sól, Imbir różowy marynowany, Mąka ziemniaczana, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Olej rzepakowy, Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), Kurczak udko, Cukier, Sok z limonki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 337 kJ/320 kcal |
Tłuszcz: 13,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 28,9 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 20,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.