Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Udko kurczaka w sosie teriyaki, ryż basmati, surówka z czerwonej kapusty

Kurczak udko, Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), Ryż basmati, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Woda, Olej rzepakowy, Kiełki rzodkiewki, Imbir różowy marynowany, Sól, Czosnek, Mąka ziemniaczana, Sok z cytryny, Cukier, Sok z limonki

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 324 kJ/316 kcal
Tłuszcz: 13,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 27,9 g
w tym cukry: 7,5 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 20,4 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: