Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Less Carb

Udko kurczaka w sosie teriyaki, ryż basmati, surówka z czerwonej kapusty

udko kurczaka 39% (kurczak udko, sos teriyaki (zawiera SOJĘ), czosnek, imbir różowy marynowany, sok z limonki, ksylitol, olej rzepakowy), surówka z czerwonej kapusty 28% (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), ryż 22% (ryż basmati, sól), sos 11% (sos teriyaki (zawiera SOJĘ), woda, mąka ziemniaczana, sok z cytryny, imbir różowy marynowany, olej rzepakowy, czosnek), kiełki rzodkiewki 1%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 308 kJ/313 kcal
Tłuszcz: 13,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 27,3 g
w tym cukry: 7,0 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 20,4 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: