Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Udko kurczaka z duszonymi warzywami, ziemniaki pieczone
Kurczak udko, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Pieczarka, Marchew, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Fasolka szparagowa zielona, Natka pietruszki, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 968 kJ/470 kcal |
Tłuszcz: 22,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 41,4 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 28,8 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.