Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Vege Cezar z boczkowymi chipsami kokosowymi
Chipsy kokosowe, JOGURT naturalny 2% tł., Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Sól, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos worcestershire (zawiera SELER), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Cukier, Olej rzepakowy, Sałata rzymska mini, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Syrop klonowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Papryka wędzona, Papryka ostra, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 604 kJ/144 kcal |
Tłuszcz: 12,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 7,0 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.