Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
Wafle z kremem śliwkowym
Wafle tortowe (mąka PSZENNA, olej rzepakowy, skrobia PSZENNA, emulgator: lecytyny z SOI; substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; sól), Powidła śliwkowe, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Żelatyna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 451 kJ/108 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 13,5 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 2,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.