Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
Waniliowe pęczotto z truskawkami
ORZECHY NERKOWCA, Cukier, Truskawki, Truskawki, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Pasta waniliowa
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 979 kJ/234 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 43,7 g w tym cukry: 13,2 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 4,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.