Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
Waniliowe pęczotto ze śliwką i musem wiśniowym
ORZECHY NERKOWCA, Śliwki, Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Pasta waniliowa, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 150 kJ/514 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 90,7 g w tym cukry: 25,2 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.