Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Waniliowo-cytrynowa panna cotta na twarogu z wiśniowym sosem z czekoladą
Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Wiśnie, Cukier puder, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Galaretka o smaku cytryny i limonki, Miód pszczeli, SER twarogowy chudy, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cytryna
Alergeny
- mleko
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.