Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Waniliowo-cytrynowa panna cotta na twarogu z wiśniowym sosem z czekoladą
Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Wiśnie, Cukier puder, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Galaretka o smaku cytryny i limonki, Miód pszczeli, SER twarogowy chudy, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 699 kJ/167 kcal |
Tłuszcz: 9,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 16,7 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.