Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Waniliowo-migdałowy pudding z tapioki z konfiturą malinową i karmelizowaną brzoskwinią
Cukier, Mąka ziemniaczana, Sok z cytryny, Brzoskwinia, Konfitura malinowa niskosłodzona, MIGDAŁY w płatkach, Ksylitol, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Tapioka (skrobia z tapioki, woda)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 065 kJ/494 kcal |
Tłuszcz: 4,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 115,9 g w tym cukry: 32,0 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.