Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Waniliowy pudding ryżowy, mus jabłkowy z rodzynkami i masłem orzechowym
Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), jabłko, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Pasta waniliowa, Ryż biały
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 530 kJ/366 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 63,1 g w tym cukry: 21,6 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 6,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.