Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Warzywa pieczone w pomidorach z grillowanym halloumi, nerkowcami i natką pietruszki, kasza bulgur
Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Papryka ostra, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka żółta, Papryka słodka, Papryka czerwona, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Gałka muszkatołowa, Cukinia, Cukier, Cebula biała, Bakłażan, Sól, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 827 kJ/437 kcal |
Tłuszcz: 24,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g |
Węglowodany: 41,8 g w tym cukry: 7,1 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 19,8 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.