Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Warzywa pieczone w pomidorach z grillowanym halloumi, nerkowcami i natką pietruszki, kasza bulgur

leczo 47% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukinia, bakłażan, papryka czerwona, papryka żółta, pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), cebula biała, olej rzepakowy, czosnek, cukier, gałka muszkatołowa, kmin rzymski, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny, sól), kasza bulgur 35% (kasza bulgur (zawiera GLUTEN), sól), ser halloumi 15% (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, suszone liście mięty), ORZECHY NERKOWCA 2%, natka pietruszki 1%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 797 kJ/430 kcal
Tłuszcz: 24,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g
Węglowodany: 40,3 g
w tym cukry: 8,4 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 19,5 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: