Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Warzywa pieczone z pesto pomidorowym
Tymianek, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Cukinia, Papryka czerwona z octu, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 838 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 13,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 25,1 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,8 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.