Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Vegan
Warzywa po burgundzku z białą fasolą, kasza pęczak z kolendrą
ORZECHY LASKOWE, Pieczarki, Cebula biała, Ziemniaki, Ziele angielskie, Tymianek, Rozmaryn, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Fasola biała, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cukier, Burak, Kolendra, Sól, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 238 kJ/296 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 43,7 g w tym cukry: 5,6 g |
Błonnik: 9,6 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.