Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Warzywa po burgundzku z białą fasolą, kasza pęczak z kolendrą

ORZECHY LASKOWE, Pieczarki, Cebula biała, Ziemniaki, Ziele angielskie, Tymianek, Rozmaryn, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Fasola biała, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cukier, Burak, Kolendra, Sól, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 238 kJ/296 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 43,7 g
w tym cukry: 5,6 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 12,6 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: