Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Warzywa po burgundzku z białą fasolą, kasza pęczak z kolendrą

Fasola biała, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Woda, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Marchew, Ziemniaki, Pieczarki, Burak, ORZECHY LASKOWE, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Wywar warzywny (zawiera SELER), Olej rzepakowy, Cukier, Kolendra, Sól, Czosnek, Liść laurowy, Pieprz czarny, Rozmaryn, Tymianek, Ziele angielskie

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 234 kJ/295 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 43,5 g
w tym cukry: 12,8 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 12,6 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: