Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Warzywa z orzechami nerkowca, jabłkiem i tofu w marynacie sojowej, ryż basmati z kolendrą

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Kapusta pak choi, Ryż basmati, Jabłko, Marchew, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), ORZECHY NERKOWCA, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Kolendra, syrop klonowy, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Imbir różowy marynowany, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
866 kJ/207 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 28,0 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 9,1 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: