Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Warzywa z orzechami nerkowca, jabłkiem i tofu w marynacie sojowej, ryż basmati z kolendrą
Kolendra, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Kapusta pak choi, Czosnek, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej rzepakowy, Marchew, Jabłko, Imbir różowy marynowany, Ryż basmati, Syrop klonowy, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Sól, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 866 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.