Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
-
-
Warzywa z patelni z mozzarellą
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Cukinia, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Ziemniaki, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 618 kJ/148 kcal |
Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 17,4 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.