Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Warzywa z tofu po chińsku podane z makaronem ryżowym
Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Cukier, Imbir różowy marynowany, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sok z limonki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Cebula biała, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Por, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 843 kJ/201 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 22,9 g w tym cukry: 5,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 8,7 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.