Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Warzywna korma z tofu w sosie orzechowym, ryż jaśminowy

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Ryż jaśminowy, Bakłażan, Ziemniaki, Marchew, Woda, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), Kolendra, Sól, Olej rzepakowy, Imbir, liście kafiru, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Cynamon, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Trawa cytrynowa, Kurkuma

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 273 kJ/304 kcal
Tłuszcz: 10,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 38,0 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 13,1 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15