Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Warzywna korma z tofu w sosie orzechowym, ryż jaśminowy
Kolendra, liście kafiru, Trawa cytrynowa, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Marchew, Kurkuma, Ryż jaśminowy, Imbir, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Cynamon, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Bakłażan, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Sól, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 272 kJ/304 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 38,0 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 13,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.