Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.79
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Warzywne frytki z pomidorowo-paprykowym sosem romesco
Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sól, Pasternak, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pieprz cayenne, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, MIGDAŁY w płatkach, Natka pietruszki, ORZECHY LASKOWE, Papryka czerwona
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.