Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
Warzywne strucle z ciasta filo
Ciasto filo (zawiera GLUTEN i SOJĘ), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieczarka, Por, Ziemniaki, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 612 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 28,4 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 4,5 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.